Bootyfull Challenge – Introduction Video

Hi everyone!

I’va made a challenge wich is going to help you to grow and strenghten your glutes (read: booty). In this video I give you some more information about the challenge and I tell you what you need to buy (we workout at home). I also give you some crucial information to make sure your booty WILL grow.

Enjoy!

Love xxx Dorine

——————————————————————————————————————————————

Hallo iedereen!

Ik heb een challenge in elkaar gestoken die je zal helpen met het groeien en verstevigen van je glutes (lees: booty). In deze video geef ik je meer informatie over de challenge en ik vertel wat je ervoor moet aankopen (we trainen thuis). Ik geef ook cruciale informatie mee die je moet horen als je echt wilt dat je booty groeit.

Veel plezier!

Love xxx Dorine