Week 3 Bikini Prep – Feeling FAT

Hey iedereen!

Drie weken geleden besloot ik dat ik in maart wil deelnemen aan mijn eerste bikini wedstrijd. Sindsdien heb ik niet stilgezeten! Ik wil een serie maken over het verloop van mijn bikini-prep tot de wedstrijddag zelf. Al doet de sociale media het vaak zo lijken, niet alles in mijn leven is rozengeur en manenschijn. In deze video toon ik hoe teleurgesteld ik ben in mijn vooruitgang en hoe ik hier mee omga.

Hiernaast bevat de video:
– Hoe ik mijn vetpercentage laat meten bij Antwerp Fitness Shop (www.antwerpfitnessshop.be)
– Mijn eerste “Shape check-in” –> Elke episode van mijn bikini prep serie, toon ik hoe mijn lichaam eruit ziet. Zo kunnen we samen mijn progess bijhouden!

Bedankt om te kijken,
Thumbs up & Subscribe als jullie het leuk vonden!