Healthy recepten – Proteïne “cheats”

Hey hey !

Mijn eerste YouTube samenwerking is een feit. Ik en foodblogger Debby_The_Chocoholic hebben samen een filmpje voor jullie gemaakt. We houden allemaal van lekkere zoete gerechten, maar deze zijn jammer genoeg bijna altijd ongezond. Wel omdat ik hier niet meer akkoord ga wou ik op zoek gaan naar lekkere zoete gerechtjes die wél gezond zijn! En omdat fitness mijn leven is wou ik graag nog een extra voordeel, namelijk veel proteïnen. Maar nu zat ik met één probleem, ik ben helemaal geen keuken prinses en weet niets af van speciale gerechtjes… Dus waarom zou ik niemand inschakelen die er wél in thuis is? Debby en ik kennen elkaar via instagram, ik vroeg haar samen een filmpje op te nemen … En ze ging akkoord, joepie!

Tijdens dit filmpje maken we de volgende gerechtjes:
– Protein fluff 01:17 min
– Queen brownies 02:43 min
– Protein pancakes 04:33 min
– Mugcake 06:08 min