Trainingsbegeleiding

Optie 2 – Trainingsbegeleiding

Wat houdt het in:
- 4 weken online trainingsbegeleiding (verlengbaar)
- Eén gepersonaliseerd trainingsschema per maand
- Constante online opvolging
- Toegang tot de Achieve Fitness App
  PRIJS 60€/maand

INSCHRIJVEN: Stuur een mail naar dorine@achievefitness.be met vraag naar inschrijving.


Wilt u zichzelf inschrijven voor de trainingsbegeleiding? Dan is deze informatie nog interessant voor u: 

Wanneer u kiest voor trainingsbegeleiding krijgt u een gepersonaliseerd trainingsschema welke aangepast is aan uw doelen en mogelijkheden. Na inschrijving wordt er een vragenlijst opgestuurd waarin u al uw gegevens en wensen kwijt kan. Er zal altijd rekening gehouden worden met uw doelen, mogelijkheden, voorkeuren, enzoverder. 

Wanneer uw coach de betaling en vragenlijst heeft ontvangen kan deze beginnen aan uw persoonlijke schema. U zal een registratiemail ontvangen voor de Achieve Fitness App (via Virtuagym) en zal op de hoogte gebracht worden wanneer en waar u uw schema’s kunt terugvinden. 

In het trainingsschema kunt u terugvinden hoe vaak u moet trainen per week, welke oefeningen u moet doen, hoeveel sets u per oefening moet doen en hoeveel repetities deze sets bevatten. Daarnaast zijn alle oefeningen uitgelegd met foto en video en kan uw coach eigen notities toevoegen. Bij vragen, niet aarzelen om uw coach een berichtje te sturen via WhatsApp of mail. 

Heeft u nog vragen of wilt u zichzelf graag inschrijven?
Stuur gerust een mail naar dorine@achievefitness.be of bel naar het nummer 0479/70.96.01