Coaching Optie 2: Starters Coaching

OPTIE 2 – Starters Coaching

Wat houdt het in:
- 4 weken individuele fitnessbegeleiding te I-Fitness Lier
- Een kennismakingsgesprek
- Eén training per week (totaal 4)
- Constante opvolging
- Voedingsadvies
- Trainingsadvies
- Focus op het corrigeren en optimaal maken van de houding ter voorbereiding op krachttraining
  PRIJS 200€/maand 

Wilt u zichzelf inschrijven voor de starters coaching? Dan is deze informatie nog interessant voor u: 

LET OP! De inschrijvingen zijn volop bezig, stuur een mail naar dorine@achievefitness.be met vraag naar inschrijving.

Wanneer start de coaching?
Als u de starters coaching neemt kan u beginnen wanneer u dit zelf wilt. Wanneer u zichzelf inschrijft plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek en gaan we van start!

Hoe kan ik mij inschrijven?
Wanneer u zich wilt inschrijven voor de Starters coaching zijn er twee mogelijkeden:
Via online inschrijving dient u mij een e-mail (dorine@achievefitness.be) te sturen met de vraag tot inschrijving.  Als antwoord zal ik u een inschrijvingsformulier doorsturen die u dient in te vullen, op te slaan en terug te sturen. Wanneer ik uw inschrijving heb ontvangen plannen we samen het kennismakingsgesprek.
OF
U kan naar mij komen binnen I-Fitness Lier en vragen of u zich kan inschrijven voor de starters coaching. Ik zal u dan persoonlijk het inschrijvingsformulier en de factuur overhandigen die u dan kan invullen en terug kan afgeven. Het is mogelijk deze formulieren mee naar huis te nemen om ze even uitgebreider te bekijken. Bij afgifte kunnen we meteen een kennismakingsgesprek plannen.

Wat houdt het kennismakingsgesprek in?
Het kennismakingsgesprek wordt persoonlijk gehouden (locatie I-Fitness Lier). Tijdens dit gesprek zullen er veel vragen gesteld worden over bijvoorbeeld; sportief verleden, medicatie, blessures, doelen, motivatie, voedingsmogelijkheden, verwachtingen,… en zullen er eventueel metingen of tests worden afgenomen.

Hoe ziet een training eruit?
Een individuele training duurt 60 tot 90 minuten en zal bij de starters bestaan uit: foam rollen en stretchen van de spieren, core/buikspieren training en een full-body training met focus op balans en stabiliteit. Er wordt kennisgemaakt met cardio- en krachttoestellen. 

Moet ik naast de gecoachte trainingen nog zelf trainen?
Als starter kiest u dit volledig zelf. Echter raad ik wel aan om minstens twee keer per week te sporten zodat uw lichaam optimaal kan ontwikkelen. Tijdens uw eigen fitnesstraining raad ik aan net hetzelfde te doen dan tijdens onze één op één training. Dit om fouten of blessures te voorkomen. Een lange wandeling maken als extra training is natuurlijk ook geen probleem.

Wat wordt er verstaan onder “voedings-en trainingsadvies”?
Als starter is het niet de bedoeling dat we met vaste schema’s gaan werken. Voor of na onze individuele trainingen geef ik u meer advies over wat u het beste eet, hoeveel maaltijden, wat u het beste vermijd enzoverder… Ook over trainingen krijgt u extra info, bijvoorbeeld over waar je op moet letten wanneer je eens een dag wilt gaan fietsen of wanneer je iets nieuws wilt uitproberen in de fitness.

Wat houdt de constante opvolging in?
Als u vragen heeft of u wel wat extra motivatie kan gebruiken, kunt u mij 24/7 contacteren via sms, via mail, via sociale media of kunt u mij aanspreken in de club.

Worden er voor-na foto’s genomen of metingen gedaan?
Dit mag je zelf kiezen maar dit raad ik zeker aan! Zo kan er gekeken worden of er voldoende verbetering is geboekt en dit kan zorgen voor extra motivatie of voor eventuele aanpassingen in trainingen/ advies.

Wat als ik meerdere maanden starters coaching wil?
Dat is geen enkel probleem, ik raad iedereen aan enkele maanden na elkaar personal training te nemen om optimale resultaten te boeken. Echter zal de vraag worden of er na de starters coaching niet beter wordt overgestapt naar de Advanced of de Deluxe coaching.

Heeft u nog andere vragen of wilt u zichzelf graag inschrijven?
Stuur gerust een mail naar dorine@achievefitness.be of bel naar het nummer 0479/70.96.01