Coaching Optie 1: Online Coaching

OPTIE 1 – Online Coaching

Wat houdt het in:
- 4 weken online begeleiding (verlengbaar)
- Eén kennismakingsgesprek
- Eén gepersonaliseerd trainingsschema per maand
- Eén gepersonaliseerd voedingsschema per maand
- Constante online opvolging
- Toegang tot de Achieve Fitness App
  PRIJS 99€/maand 

Wilt u zichzelf inschrijven voor de online coaching? Dan is deze informatie nog interessant voor u: 

LET OP! De inschrijvingen zijn volop bezig, stuur een mail naar dorine@achievefitness.be met vraag naar inschrijving.

Hoe kan ik mij inschrijven?
Wanneer u zich wilt inschrijven voor de Online coaching zijn er twee mogelijkeden:
Via online inschrijving dient u mij een e-mail (dorine@achievefitness.be) te sturen met de vraag tot inschrijving.  Als antwoord zal ik u een inschrijvingsformulier doorsturen die u dient in te vullen, op te slaan en terug te sturen. Wanneer ik uw inschrijving heb ontvangen plannen we samen het kennismakingsgesprek.

Wanneer start de coaching?
Wanneer jij wilt! Als je je inschrijft plannen we meteen een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek heb ik genoeg informatie om je schema’s te maken. Het maken van de schema’s duurt enkele dagen naar gelang hoe druk ik het heb. Wanneer ze klaar zijn kan je er meteen invliegen!

Wat houdt het kennismakingsgesprek in?
Het kennismakingsgesprek kan persoonlijk gehouden worden (locatie Antwerpen of Lier) of via het internet. Tijdens dit gesprek zullen er veel vragen gesteld worden over bijvoorbeeld; sportief verleden, medicatie, blessures, doelen, motivatie, voedingsmogelijkheden, verwachtingen,… en zullen er eventueel metingen of tests worden afgenomen.

Wat houdt de constante opvolging in?
Als u vragen heeft of u wel wat extra motivatie kan gebruiken, kunt u mij 24/7 contacteren via de App, via mail of via sociale media. Via de App kan ik al uw gegevens in het oog houden en kan ik bijvoorbeeld vragen waarom u een bepaalde dag niet bent gaan trainen.

Wat houden de voedingsschema’s in?
Wanneer u kiest voor de Online coaching krijgt u elke maand (wanneer u zich verschillende maanden inschrijft) een nieuw voedingsschema. Er zal tijdens het kennismakingsgesprek samen besproken worden hoe U wilt dat uw schema er zal uit zien. Zo zal u kunnen kiezen hoeveel maaltijden u wilt per dag, wat u zeker wel/niet in het schema wilt, of u verschillende opties wilt per maaltijd, enzoverder. Per maaltijd zal u op de App al de voedingsmiddelen te zien krijgen die u voor die maaltijd nodig heeft (Bijvoorbeeld maaltijd 1 – ontbijt: 30 gram havermout + 1 eigeel + 3 eiwitten).

U kan ook kiezen voor de mogelijkheid om uw eigen maaltijden samen te stellen via het bijhouden van uw macro’s. Dit betekent dat u in de App ingeeft wat u eet en hoeveel u ervan heeft gegeten. De voedingswaarden zullen zich op deze manier automatisch optellen. Ik zal u een doel geven welke u die dag moet bereiken (Bijvoorbeeld: 150 gram koolhydraten, 50 gram vetten en 120 gram eiwitten/ dag). Op deze manier kunt u zelf kiezen wat u eet terwijl u toch uw doelen van die dag bereikt.

Wordt verder toegelicht tijdens het kennismakingsgesprek.

Wat houden de trainingsschema’s in?
Wanneer u kiest voor de Online coaching krijgt u elke maand (wanneer u zich verschillende maanden inschrijft) een nieuw trainingsschema. Deze schema’s zullen ook op maat gemaakt zijn en focussen op het behalen van uw specifieke lichaams-doelen. Wat deze doelen exact zijn zal ook uitgebreid besproken worden tijdens het kennismakingsgesprek. U kan zelf aangeven hoeveel keer per week u wilt gaan trainen en ik maak voor u een schema op maat.

Hoe zit dat met die Achieve Fitness App?
Als deel van Team Achieve krijgt u toegang tot de online App. Op deze App krijgt u uw trainingsschema te zien met foto’s en video’s bij, krijgt u uw voedingsschema te zien of krijgt u de mogelijkheid uw eigen macro’s bij te houden. Daarnaast is er de mogelijkheid om iets in de Achieve Fitness Community te plaatsen, zo zien al de leden van Team Achieve uw post en zo kunnen jullie interactie met elkaar aangaan. U krijgt ook uw eigen profiel op de App. Via de App kunt u ook Personal Training Sessies plannen of verzetten. Ten slotte kunt u ook persoonlijk communiceren met mij via de App.

Worden er voor-na foto’s genomen of metingen gedaan?
Dit mag je zelf kiezen maar dit raad ik zeker aan! Zo kan er gekeken worden of er voldoende verbetering is geboekt en dit kan zorgen voor extra motivatie of voor eventuele aanpassingen in trainingen/ voeding.

Wat als ik meerdere maanden online coaching wil?
Dat is geen enkel probleem, ik raad iedereen aan enkele maanden na elkaar online coaching te nemen om de optimale resultaten te bekomen! Je krijgt uiteraard elke maand een nieuw voedingsschema en trainingsschema om verdere resultaten te boeken. Het is mogelijk om elke maand een persoonlijk gesprek te houden en om nieuwe metingen te doen.

Ik wil graag ook eens een individuele training, kan dat?
Ja dat is zeker mogelijk! Echter zal u daar wel extra voor moeten bijbetalen. Ik werk in I-Fitness (Lier) en dat is ook de enige fitness waar ik persoonlijke trainingen geef (eventueel ook mogelijk te I-Fitness Berchem). Als online klantje is het mogelijk een dagpas aan te vragen van 15€ (de eerste keer is het mogelijk een gratis dagpas aan te vragen). Voor 60-90 minuten één-op-één personal training vraag ik aan online klanten 50€ inclusief btw. Het is mogelijk een 5-beurtenkaart aan te vragen waardoor je een 6e training gratis krijgt. Op deze manier komt elke training in principe op 41,66€ terecht.

Mag ik nog “ongezonde cheatmeals” tijdens de coaching?
JA! Het is niet de bedoeling dat we een crash dieet gaan volgen om enorm snel af te vallen. Het doel van mijn coaching is het creëren van een haalbare gezonde levensstijl. Of uw doel nu afvallen of bijkomen is, één of twee cheatmeal(s) per week is zeker mogelijk als je u voor de rest aan uw schema houdt.

Heeft u nog andere vragen of wilt u zichzelf graag inschrijven?
Stuur gerust een mail naar dorine@achievefitness.be of bel naar het nummer 0479/70.96.01