Full Online Coaching

OPTIE 1 – Full Online Coaching

Wat houdt het in:
- 4 weken online begeleiding (verlengbaar)
- Eén gepersonaliseerd trainingsschema per maand
- Eén gepersonaliseerd voedingsschema per maand
- Constante online opvolging
- Toegang tot de Achieve Fitness App
- Mogelijkheid tot 2 persoonlijke check-ins + vetmetingen per maand 

  PRIJS 99€/maand 
  INCLUSIEF BTW VOOR STUDENTEN (99€)   
  EXCLUSIEF BTW VOOR NIET-STUDENTEN (120€)

  VOORDEEL PAKKET:
  STUDENTEN, 6 MAANDEN AAN 495€
  NIET-STUDENTEN, 6 MAANDEN AAN 600€
  Let op, dit bedrag moet in één keer betaald worden.

INSCHRIJVEN: Stuur een mail naar dorine@achievefitness.be met vraag naar inschrijving. Beschrijf in deze mail gerust ook je doel en achtergrond.


Wilt u zichzelf inschrijven voor de online coaching? Dan is deze informatie nog interessant voor u: 

Hoe kan ik mij inschrijven?
Via online inschrijving dient u mij een e-mail (dorine@achievefitness.be) te sturen met de vraag tot inschrijving voor de full online coaching.  Als antwoord zal ik u een vragenlijst en betaalgegevens doorsturen. Wanneer ik uw vragenlijst en betaling heb ontvangen voeg ik u toe aan mijn App en begin ik aan uw schema’s te werken.

Wat houdt de constante opvolging in?
Als u vragen heeft of u wel wat extra motivatie kan gebruiken, kunt u mij 24/7 contacteren via de App, via mail of via WhatsApp. Via de App kan ik al uw gegevens in het oog houden en kan ik bijvoorbeeld vragen waarom u een bepaalde dag niet bent gaan trainen.

Wat houden de voedingsschema’s in?
Wanneer u kiest voor de Online coaching krijgt u elke maand (wanneer u zich verschillende maanden inschrijft) een nieuw voedingsschema. U kan in de vragenlijst aangeven hoe u wilt dat uw schema er zal uitzien. Zo zal u kunnen kiezen hoeveel maaltijden u wilt per dag, wat u zeker wel/niet in het schema wilt, of u verschillende opties wilt per maaltijd, enzoverder. Per maaltijd zal u op de App al de voedingsmiddelen te zien krijgen die u voor die maaltijd nodig heeft (Bijvoorbeeld maaltijd 1 – ontbijt: 2 boterhammen + 1 eigeel + 3 eiwitten).

U kan ook kiezen voor de mogelijkheid om uw eigen maaltijden samen te stellen via het bijhouden van uw macro’s. Dit betekent dat u in de App ingeeft wat u eet en hoeveel u ervan heeft gegeten. De voedingswaarden zullen zich op deze manier automatisch optellen. Ik zal u een doel geven welke u die dag moet bereiken (Bijvoorbeeld: 150 gram koolhydraten, 50 gram vetten en 120 gram eiwitten/ dag). Op deze manier kunt u zelf kiezen wat u eet terwijl u toch uw doelen van die dag bereikt.

Wat houden de trainingsschema’s in?
Wanneer u kiest voor de full online coaching krijgt u elke maand (wanneer u zich verschillende maanden inschrijft) een nieuw trainingsschema. Deze schema’s zullen ook op maat gemaakt worden en focussen op het behalen van uw specifieke doelen. Wat deze doelen exact zijn mag u uitgebreid aangeven in de vragenlijst. U kan zelf aangeven hoeveel keer per week u wilt gaan trainen (fitness of thuis) en ik maak voor u een schema op maat.

Hoe zit dat met die Achieve Fitness App?
Als deel van Team Achieve krijgt u toegang tot de online App. Op deze App krijgt u uw trainingsschema te zien met foto’s en video’s bij, krijgt u uw voedingsschema te zien of krijgt u de mogelijkheid uw eigen macro’s bij te houden. Daarnaast is er de mogelijkheid om iets in de Achieve Fitness Community te plaatsen, zo zien al de leden van Team Achieve uw post en zo kunnen jullie interactie met elkaar aangaan. U krijgt ook uw eigen profiel op de App. Ten slotte kunt u ook persoonlijk communiceren met mij via de App (al communiceert WhatsApp gemakkelijker).

Worden er voor-na foto’s genomen of metingen gedaan?
Dit mag je zelf kiezen maar dit raad ik zeker aan! Zo kan er gekeken worden of er voldoende verbetering is geboekt en dit kan zorgen voor extra motivatie of voor eventuele aanpassingen in trainingen/ voeding.

Wat als ik meerdere maanden online coaching wil?
Dat is geen enkel probleem, ik raad iedereen aan enkele maanden na elkaar online coaching te nemen om de optimale resultaten te bekomen! Je krijgt uiteraard elke maand een nieuw voedingsschema en trainingsschema om verdere resultaten te boeken.

Ik wil graag ook eens een individuele training, kan dat?
Ja dat is zeker mogelijk! Echter zal u daar wel extra voor moeten bijbetalen. Ik werk in I-Fitness (Lier) en dat is ook de enige fitness waar ik persoonlijke trainingen geef (eventueel ook mogelijk te I-Fitness Berchem). Als online klant is het mogelijk een dagpas aan te vragen van 15€ (de eerste keer is het mogelijk een gratis dagpas aan te vragen). Voor 60-90 minuten één-op-één personal training vraag ik aan online klanten 50€ inclusief btw.

Mag ik nog “ongezonde cheatmeals” tijdens de coaching?
JA! Het is niet de bedoeling dat we een crash dieet gaan volgen om enorm snel af te vallen. Het doel van mijn coaching is het creëren van een haalbare gezonde levensstijl. Of uw doel nu afvallen of bijkomen is, één ‘cheatmeal’ per week is zeker mogelijk als u u voor de rest aan uw schema houdt.

Heeft u nog andere vragen of wilt u zichzelf graag inschrijven?
Stuur gerust een mail naar dorine@achievefitness.be of bel naar het nummer 0479/70.96.01