Coaching Optie 4: Deluxe Coaching

OPTIE 4 – Deluxe Coaching

Wat houdt het in:
- 12 weken individuele fitnessbegeleiding te I-Fitness Lier
- Een kennismakingsgesprek
- TWEE trainingen per week (totaal 24)
- Constante opvolging
- 3 voedingsschema's
- 3 trainingsschema's
- Toegang tot de Achieve Fitness APP (community, schema's, eigen profiel, doelenregistratie, ..)
  PRIJS  396€/maand
  TOTAAL 1188€ 
Je kan er ook voor kiezen om 1 maand te nemen en daarna te verlengen. 

Wilt u zichzelf inschrijven voor de Deluxe coaching? Dan is deze informatie nog interessant voor u: 

LET OP! De inschrijvingen zijn volop bezig, stuur een mail naar dorine@achievefitness.be met vraag naar inschrijving.

Is een abonnement bij I-Fitness noodzakelijk?
JA! Voor de Deluxe coaching is een abonnement bij I-Fitness noodzakelijk. Er zijn in totaal 10 I-Fitness centra in België, wat betekent dat u met uw abonnement in al deze centra terecht kan (Balen, Berchem, Hasselt, Lier, Lommel, Mol, Peer, Sint-Gillis, Turnhout en Ukkel).
Hier wat meer informatie over het abonnement:
49€/maand voor een all-in lidmaatschap (12 maanden). All-in = toegang fitness, sauna, groepslessen en basic begeleiding van het i-fitness personeel.

Wanneer start de coaching?
Als u de Deluxe coaching neemt kan u beginnen wanneer u dit zelf wilt. Wanneer u zichzelf inschrijft plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek en gaan we van start!

Hoe kan ik mij inschrijven?
Wanneer u zich wilt inschrijven voor de Deluxe coaching zijn er twee mogelijkeden:
Via online inschrijving dient u mij een e-mail (dorine@achievefitness.be) te sturen met de vraag tot inschrijving.  Als antwoord zal ik u een inschrijvingsformulier doorsturen die u dient in te vullen, op te slaan en terug te sturen. Wanneer ik uw inschrijving heb ontvangen plannen we samen het kennismakingsgesprek.
OF
U kan naar mij komen binnen I-Fitness Lier en vragen of u zich kan inschrijven voor de Deluxe coaching. Ik zal u dan persoonlijk het inschrijvingsformulier en de factuur overhandigen die u dan kan invullen en terug kan afgeven. Het is mogelijk deze formulieren mee naar huis te nemen om ze even uitgebreider te bekijken. Bij afgifte kunnen we meteen een kennismakingsgesprek plannen.

Wat houdt het kennismakingsgesprek in?
Het kennismakingsgesprek wordt persoonlijk gehouden (locatie I-Fitness Lier). Tijdens dit gesprek zullen er veel vragen gesteld worden over bijvoorbeeld; sportief verleden, medicatie, blessures, doelen, motivatie, voedingsmogelijkheden, verwachtingen,… en zullen er eventueel metingen of tests worden afgenomen.

Hoe ziet een training eruit?
Een individuele training duurt gemiddeld 60 minuten. Tijdens deze training doorlopen we samen een dag uit uw trainingsschema. U mag zelf kiezen welke dag van de week u wilt samen trainen. Ik zorg er tijdens de training voor dat uw houding optimaal is en dat u de juiste gewichten kiest om mee te werken.

Moet ik naast de gecoachte trainingen nog zelf trainen?
JA. Binnen de Deluxe coaching wordt er een trainingsschema opgesteld van minstens 3 dagen per week afhankelijk van uw doelen en mogelijkheden. Dit betekent dat u dus nog 1 dag individueel zal moeten trainen zonder begeleiding. Ik ben echter wel bijna altijd aanwezig in I-fitness voor moest u nog vragen hebben.

Wat houden de voedingsschema’s in?
Wanneer u kiest voor de Deluxe coaching krijgt u elke maand (totaal 3 maanden) een nieuw voedingsschema. Er zal tijdens het kennismakingsgesprek samen besproken worden hoe U wilt dat uw schema er zal uit zien. Zo zal u kunnen kiezen hoeveel maaltijden u wilt per dag, wat u zeker wel/niet in het schema wilt, of u verschillende opties wilt per maaltijd, enzoverder. Per maaltijd zal u op de App al de voedingsmiddelen te zien krijgen die u voor die maaltijd nodig heeft (Bijvoorbeeld maaltijd 1 – ontbijt: 30 gram havermout + 1 eigeel + 3 eiwitten).

U kan ook kiezen voor de mogelijkheid om uw eigen maaltijden samen te stellen via het bijhouden van uw macro’s. Dit betekent dat u in de App ingeeft wat u eet en hoeveel u ervan heeft gegeten. De voedingswaarden zullen zich op deze manier automatisch optellen. Ik zal u een doel geven welke u die dag moet bereiken (Bijvoorbeeld: 150 gram koolhydraten, 50 gram vetten en 120 gram eiwitten/ dag). Op deze manier kunt u zelf kiezen wat u eet terwijl u toch uw doelen van die dag bereikt.

Wordt verder toegelicht tijdens het kennismakingsgesprek.

Wat houden de trainingsschema’s in?
Wanneer u kiest voor de Deluxe coaching krijgt u elke maand (totaal 3 maanden) een nieuw trainingsschema. Deze schema’s zullen ook op maat gemaakt zijn en focussen op het behalen van uw specifieke lichaams-doelen. Wat deze doelen exact zijn zal ook uitgebreid besproken worden tijdens het kennismakingsgesprek. U kan zelf aangeven hoeveel keer per week u wilt gaan trainen en ik maak voor u een schema op maat.

Wat houdt de constante opvolging in?
Als u vragen heeft of u wel wat extra motivatie kan gebruiken, kunt u mij 24/7 contacteren via de App, sms, mail, sociale media of kunt u mij aanspreken in de club.

Hoe zit dat met die Achieve Fitness App?
Als deel van Team Achieve krijgt u toegang tot de online App. Op deze App krijgt u uw trainingsschema te zien met foto’s en video’s bij, krijgt u uw voedingsschema te zien of krijgt u de mogelijkheid uw eigen macro’s bij te houden. Daarnaast is er de mogelijkheid om iets in de Achieve Fitness Community te plaatsen, zo zien al de leden van Team Achieve uw post en zo kunnen jullie interactie met elkaar aangaan. U krijgt ook uw eigen profiel op de App. Via de App kunt u ook onze wekelijkse trainingen plannen of verzetten. Ten slotte kunt u ook persoonlijk communiceren met mij via de App.

Worden er voor-na foto’s genomen of metingen gedaan?
Dit mag je zelf kiezen maar dit raad ik zeker aan! Zo kan er gekeken worden of er voldoende verbetering is geboekt en dit kan zorgen voor extra motivatie of voor eventuele aanpassingen in trainingen/ voeding.

Wat als ik meer dan 3 maanden Deluxe coaching wil?
Dat is geen enkel probleem. U kan zich de laatste maand van uw coachingstraject opnieuw inschrijven!

Heeft u nog andere vragen of wilt u zichzelf graag inschrijven?
Stuur gerust een mail naar dorine@achievefitness.be of bel naar het nummer 0479/70.96.01